Keskusvoitelu, rasvari - Movalube keskusvoitelujärjestelmä

Tilaa Movaluben keskusvoitelu Korihuolto Moksilta asennettuna!

Olemme asentaneet voitelujärjestelmiä vuosien saatossa lukuisiin kohteisiin. Autokäytössä Movalube voitelee mm. takalaitanostimet, vaihtolavalaitteet, kappaletavaranostimet, maansiirtoautot ja maansiirtoperävaunut. Katso hinta sivun alalaidasta!

Movalube keskusvoitelu on varma ja säästää rahaa

Raskaan kaluston autojen ja koneiden nivelet sekä laakerit ja muut kulutuksen alla olevat kohteet vaativat aina voitelua pysyäkseen kunnossa. Varmatoiminen automaattinen keskusvoitelu säästää rahaa ja parantaa käyttöastetta. 

Movalube-keskusvoitelu on kehitetty alun perin raskaan kaluston takalaitanostimiin. Se on kuitenkin osoittautunut hyväksi ja varmatoimiseksi ratkaisuksi myös muissa voitelua vaativissa kohteissa niin autoissa, lisälaitteissa, nostureissa kuin erilaisissa työkoneissa.

Movalube on markkinoiden varmatoimisin keskusvoitelu, koska se ei tarvitse toimiakseen lainkaan sähköä tai paineilmaa. Se ottaa tarvitsemansa käyttövoiman voideltavan laitteen hydrauliikasta. Movalube esimerkiksi voitelee takalaitanostimen aina, kun nostinta käytetään. Se ei tarvitse ajastimia tai piirikortteja.

Movalube rakentuu toisiinsa yhteensopivista moduuleista, joista on helppo räätälöidä aina kuhunkin tarpeeseen soveltuva keskusvoitelujärjestelmä. Moduulit voidaan myös ohjata toimimaan itsenäisesti eri tahtiin. Näin vältytään tilanteilta, joissa joihinkin voitelukohteisiin menee liikaa tai liian usein rasvaa ja toisiin voitelukohteisiin taas liian vähän tai liian harvoin.

Movalube on ainoa täysin kotimainen keskusvoitelujärjestelmä, joka on myös suomalaisessa omistuksessa. Movaluben patentoitu järjestelmä on kotimainen avainlipputuote ja sitä valmistaa Movalube Oy Espoossa.

Movalube keskusvoitelu tuo etuja

 • parantaa kaluston käyttöastetta
 • nopea takaisinmaksuaika
 • alentaa huoltokustannuksia
 • kaluston jälleenmyyntiarvo on parempi
 • parantaa työturvallisuutta
 • laitteen käyttöikä pitenee

Movalube keskusvoiteluun luottavat jo monet kuljetus- ja logistiikkayritykset sekä maanrakennus- ja louhintaliikkeet. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa mitä tarvitaan. Sen perusteella suunnittelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvan voitelujärjestelmän.

Palveluumme kuuluu myös keskusvoitelulaitteiden täyttöhuollot. Movalube voidaan varustaa telematiikalla, joka lähettää tiedon haluttuun puhelimeen tai sähköpostiin, kun säiliön täyttö alkaa tulla ajankohtaiseksi.

Takalaitanostimen voitelu

Takalaitanostimien valmistajat edellyttävät laitteidensa säännöllistä voitelua, useimmiten vähintään 2 tai 3 viikon välein. Autojen pesut tehdään nykyään paineella ja liuotinpesuaineilla. Tällaiset pesut ovat hyviä ja tehokkaita, mutta myös poistavat voitelurasvan nivelistä. Pesun jälkeen nostin tulisikin aina voidella. Helpoin sekä kokonaiskustannuksiltaan edullisin tapa huolehtia takalaitanostimesta on käyttää siihen tarkoitukseen tehtyä Movalube keskusvoitelua.

Kaksi tapaa toteuttaa voitelu

Manuaalinen, usein korjaamolla tehtävä:

 • pitkät voiteluvälit, mahdollisesti vain muutaman kerran vuodessa
 • tehdään yksi voitelupiste kerrallaan
 • määrittelemätön rasvamäärä / rasvauskerta
 • paino on laakereilla tai tapeilla, jolloin rasvan tunkeutuminen on vaikeampaa
 • joskus niin lumen kuin jään peitossa?

Automaattinen Movalube-järjestelmä:

 • tarkkaan säädetty rasvamäärä
 • säännölliset voiteluvälit
 • Movalube voitelee vain laitteen ollessa liikkeessä, jolloin rasvan tunkeutuminen on tasaista ja määrä aina oikea

Kilpailukykyinen hinta

Suomalainen keksintö takalaitanostimen herkkien kohteiden helppoon voiteluun on parantamassa merkittävästi asiakkaiden tilannetta. Korihuolto Moksi Oy on kehittänyt ja mallisuojannut EU-alueella uuden laitteen, joka käyttää avuksi takalaitanostimen hydrauliikkaöljyn painetta. Aina kun takalaitanostinta käytetään, suorittaa järjestelmä valittujen kriittisten kohteiden voitelun. Keskusvoitelun säiliö riittää esimerkiksi takalaitanostimen keskimääräisessä käytössä noin puoli vuotta.

Rasvareitamme on ollut vuosia päivittäisessä käytössä hyvin kokemuksin. Rasvari soveltuu myös kaikkeen muuhun käyttöön, jossa voima on saatavissa hydrauliikkaöljyn paineesta, kuten nostureihin, työkoneisiin jne.

Hinnaltaan Mova Rasvari on asennettuna useimpiin nostimiin 2.650 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous