Vuokrakontti - Promotion Container

Vuokrakontti tai messukontti antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä vain ja ainoastaan asiakkaisiisi esimerkiksi yritystapahtumassa. Tyylikkään kontin avulla erotut muista, tuot brändiä esiin ja palvelet asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Meiltä saat kohtuukustannuksin

  •     Tarpeeseen muuntuvat ja tyylikkäät tilaratkaisut
  •     Toimivan logistiikan
  •     Kätevät lisäpalvelut (kalusteet, äänentoisto, videotykki yms.)

Vuokrakontti taipuu moneen

Vuokrakontti eli messukontti on tasokas, viidentoista neliömetrin kokoinen tapahtumatila, jonka kaksi seinää voidaan avata hydraulisesti jopa viidenkymmenen neliömetrin kokoiseksi, tasaiseksi lattiaksi – ulkotila markiisein katettuna. Säästyt turhalta tavaroiden kantamiselta, sillä kaikki on vuokrakontissa valmiina. Lisäominaisuuksilla saat tilasta loihdittua visuaalisen multimediakokonaisuuden.

Valitse sinulle sopivin vuokrakontin kalusteratkaisu. Kalusteet on kiinnitetty turvallisesti lattiankiskoihin ja niiden paikkoja voidaan muuttaa tilaisuuden vaatimusten mukaan. Tilaa edullinen tilaratkaisu messuille ja muihin tapahtumiin Korihuolto Moksilta!

Anna brändisi loistaa vuokrakontin avulla

Tuomme bisnesmaisemasi laadukkaasti ja näyttävästi esiin kahdella 4K-videotykillä ja huipputason äänentoistolla varustettuna – jopa neljäntoista neliömetrin koossa! Lisäksi vuokrakontti tarjoaa käyttöösi kaksi viidenkymmenen tuuman kokoista, modernia TV-monitoria.

Visuaalinen vuokrakontti mahdollistaa tunnelman ja koko miljöön muuttamisen tilanteen mukaan, olipa kyse myyntitilanteesta, koulutuksesta tai vaikka iltanuotiosta Lapin maisemissa. Vaikka toimipisteemme sijainti on Espoo, toimitamme messukontteja kaikkialle Suomeen. Jatkossa tuomme käyttöösi mös ensiluokkaisen sisältöpalvelun.

Vuokrakontin tekniset tiedot

– Pinta-ala: jos molemmat sivuseinät ovat auki 9 m x 9 m, jos vain toinen seinä on auki 9 m x 5,5 m.
– Katettua tilaa jopa 50 m2
– Korkeus: 2,25 m
– Kuorma: 3.000kg -> 30kN = 1.67kN/m2

Hoidamme logistiikan puolestasi

Messukontti noutaa tarvikkeet luotasi ja kuljettaa ne tapahtumapaikalle. Tapahtuman jälkeen laitat vain tarvikkeet sisälle ja seinät nappia painamalla ylös – ja kontti tuo tavarat kätevästi takaisin. Tai jos kiertue jatkuu, vuokrakontti kulkee myös vaivattomasti seuraavaan kohteeseen.

Voit noutaa vuokrakontin itse Espoosta tai tuomme sen minne haluat. Kontista maksetaan etukäteen varausmaksu, mutta vuokran voit maksaa tapahtuman jälkeen. Mikäli tarvitset WC-tiloja, kysy lisääpalveluistamme.

Turvallista matkaa!

Vuokrakontin suunnittelussa ja varustuksessa on kiinnitetty erityistä huomioita turvallisuuteen. Kuljetukset hoidetaan laadukkaasti ja nykyaikaisella kalustolla. Korihuolto Moksi toimii Espoossa, mutta voimme kuljettaa vuokrakontin kaikkialle Suomeen.

Voit olla huoletta, vastuuvakuutuksemme kattaa vuokrakontin käyttöön liittyvät riskit. Meillä messujen ja tapahtumien konttivuokraus on tehty helpoksi! Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä näyttävä kokonaisuus.

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous