Raskaan kaluston maalaus

Korihuolto Moksin ammattiosaamiseen kuuluu myös raskaan kaluston maalaus. Maalaamme tarvittaessa kaikki raskaan kaluston autot, perävaunut ja koneet ammattitaidolla hyvissä toimitiloissa Espoon Juvanmalmilla.

Raskaan kaluston maalaus Korihuolto Moksilta

Maalaamomme tilat on suunniteltu siten, että raskaan kaluston maalaus sujuisi ongelmitta. Lattia kestää painavimmatkin autot ja koneet ja maalauskammiossa tilaa riittää korkeammallekin kuorma-autolle tai perävaunulle.

Raskaskaluston maalaamon toimitilat käsittävät läpiajettavan 17,5 m pitkän ja 5,0 m korkean maalauskammion, sekä esikäsittelytilan lasikuitua ja hartsia vaativia töitä varten. Maalauskammio voidaan jakaa kahteen osaan, mikä osaltaan parantaa ja nopeuttaa maalaamon toimintaa. Muut korjaukset ja oikomiset tehdään samassa rakennuksessa korjaamomme puolella.

Laadukkaat, tarkoitukseensa rakennetut toimitilat ja hyvä ilmanvaihto ovat osa toimintaperiaatetta, jossa otamme ensiarvoisen tärkeäksi tekijäksi myös henkilökuntamme terveyden.

Laatu

Käytämme aina kuhunkin maalaustyöhön parhaiten soveltuvia korkealaatuisia maaleja. Maalaus aloitetaan aina pohjatöillä, jotka teemme huolellisesti. Laadukas pintamaalaus ja lakkaus viimeistelevät lopputuloksen. Vaikka työn jälki on kuin henkilöautoissa, keskitymme pääasiassa raskaan kaluston maalauksiin. Paketti ja kuorma-autoihin, perävaunuihin, ajoneuvoyhdistelmiin ja niiden päällirakenteisiin.

Kaikki maalaustyöt teemme Autoalan Keskusliiton ja vakuutusalan ohjeiden mukaan nykyaikaisin menetelmin. Tarvittaessa teemme mittauspöytäkirjan ja dokumentoinnin tehdystä maalaustyöstä.

Maalaustyömme laatuun luottavat monet pääkaupunkiseudun isoimmista kuljetusliikkeistä, automaahantuojista ja korivalmistajista. Toimimme myös suomalaisien korivalmistajien huoltopisteenä.

Kapasiteetti

Hyvät toimitilat, maalaamon muunneltavuus lisäävät kapasiteettia. Kolme maalaria mahdollistavat isommatkin työt ja myös sarjojen maalaamisen. Maalaamo toimii kahdessa vuorossa ja sekin lyhentää ajoneuvojen korjaustyöstä johtuvaa seisahdusaikaa.

On tärkeää tilata automaalaus toimijalta, jonka työn jälkeen ja toimitusvarmuuteen voi luottaa. Korihuolto Moksilla on kokemusta erityisesti raskaiden kalustojen erilaisista maalausprojekteista jo yli 10 vuoden ajalta ja lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Laadustamme kertoo osaltaan myös AA-luottoluokituksemme.

Korihuolto Moksi on raskaan kaluston korjaamo, joka tekee raskaalle kalustolle vahinkokorjauksia, korikorjauksia, hyttien korjauksia ja rungon korjauksia. Tähän maalaus liittyy saumattomana osana.

Asiakkaan auto tai kone korjataan ja maalataan samassa paikassa, joka sekin minimoi seisonta-aikaa ja korjauksesta aiheutuvaa haittaa. Korihuolto Moksi vastaa, sekä korjauksen, että maalauksen laadusta ja toteutuksesta. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous